28 september 2014
17:00

Danmark IF

Referat: Lohärads IF Röd - Danmark IF

Dags för sista seriematchen för Röda laget, vi var innan matchen klara 2a i gruppen.

Danmark är svåra att möta, de är ofta mycket duktiga framåt och har ett rull inom laget.

Vi började matchen bra och hade bra rull inom backlinjen. Vi höll bollen bra inom laget.

1-0, 16e min, Anton slår en boll mellan mitt- och ytterback till Robin, som skjuter i bortre hörnet.
2-0, 23e min, Zacke fånger upp deras målvakts utrull till back, kommer fri och sätter den högt i bortre.
24e min vi tog timeout

37e Tegelmo räddar på mållinjen, här tyckte Danmark att den var inne.
Vi hade nu en mindre bra period, vi hade ingen rörelse och låg för långt bort i markeringen. Danmark hade några farliga chanser.
2-1, 39e min, 2-1, skott från kanten.
3-1, 40e min, Hörna av Max, nick ut till 2a vågen, där Zacke skjuter över alla i ena hörnet.

I halvtid sade vi att vi skulle vara på tå direkt och inte släppa in Danmark.

3-2, 42a min, Straff Danmark efter fällning
4-2, 43e min, mål i anfallet efter. Anton slår en hörna som Samme sätter med volley.

48e min, här har vi en period med mycket slarv. Vi låt Danmark komma in i matchen spelmässigt.
57e min, klart bättre spel av oss. Bättre rörelse och bättre delatktighet.

5-2, 61a min, Kort pass av Zacke i straffområdet som Jocke tar emot och sätter i ena hörnet.
6-2, 64e min, som målet innan, pass Zacke, mål Jocke.
7-2, 67e min, Hepp passar en kort passning till Anton som är mitt på deras planhalva, tar emot bollen och vänder, sätter den i ena hörnet